Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Beijing Lefis Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

LEFIS είναι κορυφαία επιχείρηση που αναπτύσσεται και ενέργεια-βασισμένα στις κατασκευές συστήματα αισθητικής και ιατρικής περίθαλψης. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των καινοτόμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται συνολικά για τις διάφορες θεραπείες, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης τρίχας, της ανανέωσης δερμάτων, της μείωσης σημαδιών, της γυναικολογικής υγείας, και της χάραξης περιγράμματος σωμάτων. Οι λύσεις μας εμπιστεύονται από τους επαγγελματίες, τους παθολόγους, και τους αισθητικούς ιδιοκτήτες επιχείρησης παγκοσμίως για να ενισχύσουν τις υπηρεσίες τους και να παρέχουν τις πιό πρόσφατες θεραπείες στους ασθενείς. Μας ελάτε σε επαφή με για να μάθετε πώς LEFIS μπορεί να υποστηρίξει την αύξηση και την επιτυχία σας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

LEFIS: Μετασχηματίζοντας την ομορφιά από το 2005

 

Ιδρυμένο το 2005, LEFIS ήταν στην πρώτη γραμμή να ξεσηκώσει τη βιομηχανία ομορφιάς. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε εξυπηρετήσει επιτυχώς έναν αυξανόμενο αριθμό 895.662 πελατών παγκόσμιων, που κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους με τα εξαιρετικές προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η δέσμευσή μας για την τελειότητα έχει επιτρέψει σε μας για να καθιερώσει τις ισχυρές συνεργασίες με σημαντικούς διανομείς, που προσφέρουν τα διάφορα πρότυπα συνεργασίας για να εξυπηρετήσει στις μοναδικές ανάγκες τους.

 

Αναγνωρισμένο από τη διεθνή ένωση ομορφιάς, LEFIS έχει κερδίσει τις προσδίδουσες γόητρο επευφημίες και απονέμει για τις groundbreaking συνεισφορές μας στον τομέα της ομορφιάς. Αυτά τα acknowledgments χρησιμεύουν ως μια διαθήκη στην αφιέρωσή μας στην καινοτομία, την ποιότητα, και τη ικανοποίηση πελατών.

Η συμμετοχή στο διεθνές εμπόριο παρουσιάζει και οι εκθέσεις είναι μια σημαντική πτυχή του πολιτισμού της επιχείρησής μας. Κάθε χρόνο, συμμετέχουμε ενεργά στα διάφορα σφαιρικά γεγονότα, όπου επιδεικνύουμε τις πιό πρόσφατες προόδους μας, συνδέουμε με τους επαγγελματίες βιομηχανίας, και την παραμονή ενημερωμένη με τις πρόσφαές τάσεις. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντα τις λύσεις ομορφιάς εξεχουσών θέσεων που ικανοποιούν τις εξελισσόμενες ανάγκες τους.

 

Δεδομένου ότι LEFIS συνεχίζει να εξελίσσεται και να αυξάνεται, η εστίασή μας παραμένει στην ώθηση των ορίων της τεχνολογίας ομορφιάς και την παράδοση της ασύγκριτης υπηρεσίας στους εκτιμημένους πελάτες μας. Με την unwavering δέσμευσή μας για την τελειότητα, προσπαθούμε να εξουσιοδοτήσουμε τα άτομα και τους επαγγελματίες ομορφιάς ίδια, που βοηθούν τα να επιτύχουν τους επιθυμητούς στόχους και τις φιλοδοξίες ομορφιάς τους.

Μας ενώστε σε αυτό το μετασχηματιστικό ταξίδι ομορφιάς δεδομένου ότι επαναπροσδιορίζουμε τα πρότυπα, εμπνέουμε τη δημιουργικότητα, και ανυψώνουμε την τέχνη της ομορφιάς. LEFIS: Όπου η ομορφιά συναντά την καινοτομία.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Lefis

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~400

Ετήσιες πωλήσεις : 100,000,000.00-300,000,000.00

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Beijing Lefis Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Lefis Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Lefis Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Lefis Πιστοποιήσεις Κίνα Beijing Lefis Πιστοποιήσεις